До уваги!!!

Громадяни, які здавали документи для отримання статусу дитини, яка постраждала від воєнних дій та збройних конфліктів 27.03.2024 року та 03.04.2024 року, можуть отримати рішення в службі у справах дітей Ріпкинської селищної ради, каб.114

Шановні мешканці селища Ріпки !  

Від  благодійної організації «БФ «ҐЛОБАЛ ЕМПАВЕРМЕНТ МІШН ЮА» надійшла благодійна допомога у вигляді продуктових наборів для наступних категорій громадян:

Запрошуємо до участі в програмі надання допомоги від ООН (ФАО)

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) за фінансової підтримки уряду Німеччини розпочинає програму підтримки здоров'я сільськогосподарських тварин, яких утримують малі сільські домогосподарства.

Завершення опалювального сезону

Завершення опалювального сезону 2023-2024 років та припинення постачання теплової енергії закладам бюджетної сфери, загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти, житлового фонду відбудеться 08 квітня 2024 року о 09.00 год. 00хв. Розпорядження голови Ріпкинської селищної ради від 05 квітня №34-р "Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років"

Шановні громадяни! Не ігноруйте сигнал повітряної тривоги! Це може врятувати вам життя!

Повітряна тривога – це загроза удару з повітря. Українська протиповітряна оборона фіксує запуск ракет, але їх траєкторію визначити не просто. А отже, необхідно спуститися в укриття або хоча б знайти захищене місце в будинку.

Відбулося засідання Міжвідомчої ради

21 березня 2024 року відбулося засідання Міжвідомчої  ради з питань сім’ї, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми.