Інформація про захворюваність на гострі респіраторні вірусні інфекції на території громади

Ріпкинське відділення Чернігівського міськрайонного відділу ДУ «Чернігівський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» інформує про захворюваність на гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ) з початку епідемічного сезону та за 4 тиждень по Ріпкинській територіальній громаді.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі: Дизельне паливо, бензин А-95 (код згідно ЄЗС ДК 021:2015: 09130000-9 Нафта і дистиляти)

1.Найменування замовника: Ріпкинська селищна рада (далі – Замовник)

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі: Електрична енергія (код згідно ЄЗС ДК 021:2015:09310000-5 – Електрична енергія)

1.Найменування замовника: Ріпкинська селищна рада

До відома жителів громади

Громадяни, які здавали документи для отримання статусу дитини, яка постраждала від воєнних дій та збройних конфліктів 03 січня 2024 року можуть приходити за документом.

До уваги жителів громади!

У зв’язку із можливістю роботи диверсійно-розвідувальних сил противника на українсько-білоруській ділянці кордону з метою провокації дій, ПОПЕРЕДЖАЄМО про можливу небезпеку переміщення в 5-ти кілометровій зоні від державного кордону України та можливості його уникнення, особливо по об’їзних дорогах!

Увага – конкурс міні-грантів

Громадська організація «Чернігівський Центр Прав Людини» реалізує ініціативу, направлену на розширення можливостей залучення молоді до відновлення в пілотних громадах Чернігівської області – Бахмацька, Городнянська, Менська, Добрянська та Ріпкинська територіальні громади.

З Днем Соборності України!

22 січня ввійшов до національного календаря як велике державне свято – День Соборності України. Саме в цей день 1919 року, на площі перед Київською Софією відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: на велелюдному зібранні було урочисто проголошено злуку Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки. І саме сьогодні, в період війни, це свято набуло важливого значення. Україна знову виборює свою незалежність, і наші захисники і захисниці кожного дня докладають максимальних зусиль заради звільнення нашої землі від ворога. Ми маємо памʼятати, що єдина і соборна Україна – не просто історичні спогади. Це Україна, яку ми повинні залишити нашим нащадкам.