Оголошено прийом заявок на Національний конкурс «Благодійна Україна-2023»

Асоціація благодійників України та Оргкомітет Національного конкурсу «Благодійна Україна» оголошують 17-й конкурс із відзначення доброчинних ініціатив України – Національний конкурс «Благодійна Україна-2023».

Анкетування серед надавачів послуг з психологічної допомоги

З метою оптимізації взаємодії всіх надавачів послуг в процесі розбудови ментального здоров'я серед Захисників і Захисниць України, членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України України. 

До уваги !!!

Громадяни, які здавали документи для отримання статусу дитини, яка постраждала від воєнних дій та збройних конфліктів 24 січня 2024 року рішення можуть отримати в Ріпкинській селищній раді у чергових.

Обмеження тривалості деяких відпусток у період воєнного стану є правом, а не обов’язком

Відповідно до абзацу третього частини першої статті 12 Закону України від 15.03.2022 № 2136-ІХ „Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану” (далі - Закон № 2136), із урахуванням змін, внесених Законом України від 22.12.2023 № 3494-ІХ „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впорядкування надання та використання відпусток, а також інших питань” (далі - Закон № 3494), у період дії воєнного стану надання працівнику будь-якого виду відпустки (крім відпустки у зв’язку з вагітністю та пологами, відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку та відпустки у зв’язку з усиновленням дитини) понад щорічну основну відпустку, передбачену абзацом першим цієї частини, за рішенням роботодавця може здійснюватися без збереження заробітної плати. Надання невикористаних днів такої відпустки переноситься на період після припинення або скасування воєнного стану. За рішенням роботодавця невикористані дні такої відпустки можуть надаватися без збереження заробітної плати.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі: Послуги з технічного обслуговування та утримання в належному стані систем вуличного освітлення на території н

1.Найменування замовника: Ріпкинська селищна рада