Провели в останню путь мужнього Героя, вірного сина України

Вчора, 24 квітня,  жителі Ріпок на колінах прощалися та проводжали в останню земну дорогу свого Героя Прокопенко Олександра Миколайовича, який віддав найцінніше – своє життя, за свободу і незалежність нашої держави.

До відома жителів селища Ріпок

Благодійний фонд – «Global Empowerment Mission» (GEM)  продовжує реалізовувати продовольчу допомогу в натуральній  формі у вигляді продуктового набору.

Допомога від благодійного фонду «Голоси дітей»

Ріпкинська громада отримала гуманітарну допомогу від благодійного фонду «Голоси дітей». За допомогою можуть звернутись багатодітні сім’ї та сім’ї ВПО, що мають дітей та фактично проживають на території Ріпкинської громади.

У Вишнівському дошкільному навчальному закладі завершили ремонт укриття

В закладі за кошти UNICEF Ukraine  виконали повний комплекс ремонтних робіт, зокрема встановили сучасну вентиляційну систему, облаштували санвузли та провели необхідні внутрішньо-оздоблювальні заходи. Також закуплено стільці, столи, ліжка та облаштовано ігрові зони для дітей.

Сумна звістка

Ріпкинську  громаду знову  сколихнула  сумна звістка. Під час виконання бойового завдання 28.07.2023 року, в Пологівському районі Запорізької області, героїчно загинув наш земляк житель селища Ріпки  Прокопенко Олександр Миколайович, 29.12.1978 року народження.

За кошти міжнародного фонду облаштують укриття в школі мистецтв

Сьогодні в Ріпкинській школі мистецтв відбулась зустріч колективу закладу, батьків вихованців школи мистецтв з представником ГО «Доброчин» Олександром Підгорним, який розповів про можливість співробітництва з Міжнародним фондом «PAX» (ПАКС) з Нідерландів. В рамках співпраці фонд може надати допомогу закладу в облаштуванні укриття, в якому під час повітряних тривог діти продовжують навчання.

Молодь та спорт

14 квітня у спортивних залах Ріпкинського ліцею відбувся захоплюючий турнір з волейболу серед молоді 14-30 років, в якому взяли участь жіночі та чоловічі команди з Ріпкинської, Любецької та Киїнської громади.